«У нас є проблеми»: Маркевич проанонсував найближчий матч Карпат у Першій лізі

Переглядів 712
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
0 голосів
«У нас є проблеми»: Маркевич проанонсував найближчий матч Карпат у Першій лізі
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич поділився очікуваннями від домашнього матчу проти Поділля в рамках восьмого туру Першої ліги України.

У п'ятницю, 15 вересня, Карпати на своєму полі зіграють з Поділлям в матчі восьмого туру Першої ліги.

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич висловився щодо турнірного положення своєї команди та сили суперника.

«Ми прекрасно розуміємо, що не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах. Треба також стежити за групою Б Першої ліги. В Інгульця стільки ж залікових балів, як і у нас. Та все ж нам насамперед потрібно думати про свою гру.

Ми аналізували попередні матчі Поділля. Можу сказати, що це бойова команда, яка нейтралізує сильні сторони суперника і водночас сама намагається грати у свій футбол».

Окрім цього, спеціаліст розповів про проблеми Карпат зі складом через травми.

«Не думаю, що у нашому складі будуть суттєві зміни порівняно з минулим матчем. У нас є проблеми зі складом, адже кілька гравців ще не готові до повернення на поле. Тому серйозних змін не буде.

Саків, Підлепенець і Чех вже працюють з м’ячем, але у заявку на найближчий матч, напевно, не потраплять. Можливо, це станеться вже в наступному поєдинку», – приводить слова Маркевича клубна пресслужба.

  • Нагадаємо, що після семи матчів у Карпат 19 очок у групі А Першої ліги. Вони виграли шість поєдинків та один закінчили внічию.
  • Гра проти Поділля розпочнеться о 16:30.