У Першій лізі назріває скандал: тренер Карпат жорстко висловився про арбітра матчу проти Полісся

Переглядів 767
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
У Першій лізі назріває скандал: тренер Карпат жорстко висловився про арбітра матчу проти Полісся
Андрій Тлумак. Фото: ФК Карпати
У поєдинку сьомого туру Першої ліги житомирське Полісся на своєму стадіоні приймало львівські Карпати. Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 2:0.

Після матчу головний тренер Карпат Андрій Тлумак в коментарі пресслужбі клубу розкритикував арбітра поєдинку.

«Мені просто цікаво, які будуть оцінки й де той суддя буде. Я не говорю емоціями, ми говоримо про правила гри. Коли наш нападник на перших хвилинах виходить один на один, Гітченко його руками зупиняє… Я не кажу, що це червона картка, бо центр поля, але жовта повинна бути. Ніяких емоцій».

Тлумак відзначив, що вкраїні йде війна, яка повинна принести зміни, але у футболі нічого не змінюється.

«Сьогодні йде війна в країні. Найголовніше, чому ми не хочемо бути такими, як москалі – бо не хочемо туди йди, щоб було таке, як сьогодні на футбольному полі. Це найголовніше. Найбільша біда, що ми боремось за те, що не змінюється. Яка тоді різниця, чи буде вільна Україна, чи це буде москальня?»

Також наставник львівської команди здивований, чому арбітр не показав червоної картки воротарю Полісся Олегу Кудрику за те, що він зіграв руками за межами штрафного майданчика.

«Коли воротар грає руками за карним майданчиком, а наш нападник має забивати гол... Яка це оцінка? Це фол останньої надії. Яка карточка? Ніякої».

Після цієї перемоги Полісся відірвалося від Карпат у турнірній таблиці Першої ліги на чотири очки та впевнено лідирує.

У восьмому турі Першої ліги Полісся зіграє проти Прикарпаття 14 жовтня, а Карпати на два дні пізніше протистоятиму ФСК Маріуполь.

X