«У першому колі Кривушкін знущався над Вересом»: Вірт зробив гучну заяву перед вирішальною грою з Інгульцем

Переглядів 6279
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
«У першому колі Кривушкін знущався над Вересом»: Вірт зробив гучну заяву перед вирішальною грою з Інгульцем
Юрій Вірт. Фото: НК Верес
Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував чутки, щодо можливого нового наставника команди та поділився подробицями з підготовки до матчу з Інгульцем.

В інтервью клубній пресслужбі Юрій Вірт прокоментував чутки щодо можливого нового наставника Вереса.

«Найважливіше - це виграти заключний матч сезону. Все інше - потім. Пролунає останній фінальний свисток, тоді й визначимо з президентом клубу: як і в якому напрямку рухатися. Поки-що всі думки - про Інгулець».

Також наставник Вереса розповів про готовність гравців до заключного матчу УПЛ.

«На щастя, всі в строю. Можемо розраховувати на всіх виконавців. Лазарет - порожній, немає й дискваліфікованих. Настрій - бойовий, ставлення - професіональне. До хлопців - жодних зауважень».

Окремо Юрій Миколайович виділив важливість кваліфікованого суддівства в матчі.

«Згадайте матч першого кола, який пройшов у Петровому. Тоді суддя Кривушкін буквально змусив нас виходити на непридатний для гри газон, а потім ще й знущався, почавши свистіти лише в один бік. Звісно, не на користь Вереса (1:0).

Погоджуюсь, нас чекає матч з непростим суперником [Інгульцем]. Але я сподіваюся, що все вирішиться виключно на футбольному полі, в чесній спортивній боротьбі. І що жоден суддя не завадить справедливо визначити, яка команда гратиме в перехідних матчах, а яка залишиться в УПЛ напряму».

Верес провів 29 матчів, набрав 28 очок і посідає 14 місце в турнірній таблиці УПЛ. 4 червня команда Вірта спробує уникнути перехідних матчів в лобовій зустрічі з Інгульцем.