У Пюніку вже п’ятеро українців: чемпіон Вірменії напередодні старту у Лізі конференцій підписав Роберта Гегедоша

Переглядів 427
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
У Пюніку вже п’ятеро українців: чемпіон Вірменії напередодні старту у Лізі конференцій підписав Роберта Гегедоша
Роберт Гегедош. Фото: Верес
Український нападник Роберт Гегедош продовжить свою професіональну кар’єру в вірменському чемпіонаті. Пюнік став для нього вже четвертим іноземним клубом.

Найтитулованіший клуб Вірменії продовжує підсилювати свій склад за рахунок футболістів з нашої країни. Черговим українським новачком Пюніка став 29-річний снайпер Роберт Гегедош.

Нападник приєднався до 15-разового чемпіону Вірменії на правах вільного агенту. Умови й термін контракту не розголошуються. 

На батьківщині уродженець Сваляви виступав за Говерлу, Кремінь, Ужгород, Минай, Металіст 1925, Верес та Перемогу. Також Гегедош грав за словацькі клуби Славой и Сакуров.

Весняну частину минулого сезону Роберт провів у другому дивізіоні чемпіонату Польщі, зігравши дев’ять матчів і забивши один гол за Гурнік з Полковіце.

У складі Пюніку, який тренує колишній гравець донецького Металургу Егіше Мелікян, до недавнього часу грали чотири українці – захисники Антон Братков, Сергій Вакуленко й Алан Ауссі, а також опорний хавбек Роман Карасюк.

У цьому єврокубковому сезоні єреванський клуб пройшов два раунди кваліфікації Ліги чемпіонів, після чого вилетів від Црвени Звезди. У плей-оф раунді Ліги Європи Пюнік лише в серії пенальті програм молдавському Шерифу. У групі Ліги конференцій на нього чекають швейцарський Базель, словацький Слован і литовський Жальгіріс.

X