«У роздягальні ніхто не був задоволений результатом»: Петраков висловився про нічию Вірменії з Туреччиною

Переглядів 748
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«У роздягальні ніхто не був задоволений результатом»: Петраков висловився про нічию Вірменії з Туреччиною
Олександр Петраков. Фото: Google
Український коуч збірної Вірменії Олександр Петраков прокоментував нічию у виїзному поєдинку відбору чемпіонату Європи-2024 проти Туреччини.

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков поділився емоціями після нічийного виїзного матчу кваліфікації Євро-2024 проти національної команди Туреччини (1:1).

«Я задоволений гравцями, їхньою самовіддачею. Гра була нічийна. У роздягальні після гри ніхто з гравців не був задоволений результатом. Але команда на правильному шляху. Я приїхав працювати. Я хочу допомогти вірменам, до мене тут дуже добре ставляться», – сказав Петраков. 

Також наставник вірменської команди додав такі слова стосовно гри свої підопічних:

«Я переживаю за результат, за хлопців. Вважаю, є велика заслуга гравців. Туреччина більше володіла м'ячем – ми грали на виїзді з дуже гарною командою. Вона перевершує нас у рази, але ми грали на результат. Нічого поганого в цьому немає. Команда використовує всі сили, які вона має».

  • Вже 11 вересня на своєму полі вірмени зустрінуться з Хорватією.
  • На даний момент у відбірковій групі D Вірменія з сімома очками іде третьою. У других хорватів також сім балів. Туреччина з десятьма очками розташувалася на першій позиції. У четвертого Вельса чотири очки, а у п’ятої Латвіі нуль балів.