У Румунії розкритикували рішення Парасківа не переходити у Динамо через війну в Україні

Переглядів 954
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
У Румунії розкритикували рішення Парасківа не переходити у Динамо через війну в Україні
Даніель Парасків. Фото: ФК Германнштадт
Колишній нападник низки румунських команд, а нині головний тренер молодіжної збірної Румунії Флорін Брату не підтримує рішення нападника Германнштадта Даніеля Парасківа не переходити у київське Динамо.

Румунський форвард Даніель Парасків перебуває у сфері інтересів київського Динамо, проте гравець не готовий їхати в Україну, оскільки на території країни зараз триває війна з росією.

Ексгравець збірної Румунії Флорін Брату у коментарі Liga Digi Sport розкритикував таке рішення 23-річного нападника Германнштадта.

«Спортсмени достатньо захищені. У разі переходу в Динамо Парасків би мав підтримку Мірчі Луческу. Він би допоміг йому. Може, в тебе не буде такої можливості через рік, через півроку. Судячи з тієї інформації, яку я маю, вони там певною мірою захищені».

Брату зазначає, що особисто він скористався б таким шансом.

«Команди не залишаються там, вони тренуються в інших місцях. Я його розумію, але не до кінця. Якби я був на його місці і я мав таку нагоду, я б поїхав».

Раніше була інформація, що Динамо викладе за Парасківа 1,2 мільйона євро, також Германнштадт зможе розраховувати на певний відсоток у разі продажу гравця.

Парасків провів за Германнштадт 24 матчі цього сезону, забив десять м'ячів і оформив три асисти. Контракт його з клубом діє до червня 2025 року. Портал трансфермаркт оцінює гравця у 800 тисяч євро.