«У спорті можливо все»: ексзахисник Динамо пояснив, чому вирішив змінити команду

Переглядів 1084
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У спорті можливо все»: ексзахисник Динамо пояснив, чому вирішив змінити команду
Зураб Очігава. Фото: Google
Український захисник Зураб Очігава, який раніше виступав у складі київського Динамо, прокоментував свій червневий трансфер із Сабаха до Габали.

Зураб Очігава у червні змінив один азербайджанський клуб на інший. Український захисник, який раніше грав за київське Динамо, перейшов із Сабаха до Габали та підписав контракт терміном на два роки. Футболіст поділився причинами трансферу та побажав Сабаху всього найкращого.

«Я шалено вдячний Сабаху за весь шлях, який ми пройшли. Це був важкий час, коли я прийшов у клуб, але Сабах зробив великий крок уперед. Щодо мого відходу, то наші шляхи розійшлися, і я бажаю лише всього найкращого всій команді та керівництву», – сказав Очігава.

Очігава розповів про те, чому він вирішив перейти саме до Габали. Важливу роль у переході відіграв стиль колишньої команди наставника Чорноморця Романа Григорчука.

«Коли мені сказали, що є інтерес від Габали, мені й самому стало цікаво. Мені завжди подобалося грати проти цієї команди. Вони показували відкритий та цікавий футбол. Мій агент розмовляв і з іншими клубами, але це вже минуле», – наголосив Очігава.

  • Габала посіла четверте місце минулого сезону чемпіонату Азербайджану та зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій з кіпрською Омонією, кольори якої захищає український півзахисник Роман Безус.
  • Роман Григорчук очолював Габалу з 2015 по 2018 рік.
  • За Сабах, який минулого сезону фінішував другим в чемпіонаті Азербайджану, Очігава провів 36 матчів, в яких забив два голи та віддав стільки ж гольових передач.
  • За свою кар'єру захисник був гравцем Маріуполя, Динамо, Олімпіка, Дніпра-1, Ворскли та естонської Левадії. 
  • Динамо гравець належав з 2015 по 2019 роки, а у складі киян Очігава провів 27 матчів: 11 - за основу, 16 - за дубль, за який відзначився одним голом.