У стилі Термінатора: Зоря ефектно презентувала колишнього форварда Динамо, який повернувся до луганского клубу

Переглядів 443
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
У стилі Термінатора: Зоря ефектно презентувала колишнього форварда Динамо, який повернувся до луганского клубу
Назарій Русин. Фото: Зоря
Український нападник Назарій Русин, що тривалий час належав київському Динамо, продовжить кар’єру у складі Зорі, яка уклала з ним повноцінну угоду строком на три роки.

Раніше з’явилася інформація, що трансфер Русина може стати частиною багатокомпонентної угоди між Динамо та Зорею, що дозволить луганцям отримати декількох гравців київського клубу (Вантух, Бурда тощо), а «біло-синім», – підписати півзахисника Владислава Кабаєва.

Контракт Назарія діє до 30 червня 2025 року. У новому клубі він виступатиме під 31-м номером.

23-річний Русин раніше вже грав за Зорю – у першій частині сезону-2019/20 він провів 17 матчів (сім голів і чотири передачі). Повернення форварда прес-служба луганського клуба анонсувала фотографією футболіста стилізованого під Термінатора, а також відомої фразою із культової стрічки «I’ll be back».

Русин починав займатися футболом на Львівщині. За сім років перебування у динамівській структурі зіграв 41 матч за першу команду та забив дев’ять голів. 

На правах оренди, окрім Зорі, Назарій виступав за варшавську Легію, Дніпро-1 та Чорноморець, за який не встиг зіграти жодного офіційного поєдинку.