У всьому винен Колліна? Юрист УАФ повідомив деталі у справі Павелка

Переглядів 4491
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
У всьому винен Колліна? Юрист УАФ повідомив деталі у справі Павелка
Андрій Павелко та П'єрлуїджі Колліна. Фото: Twitter
Учора, 29 листопада, Печерський суд обрав президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави, яку було внесено.

Юрист УАФ Денис Бугай у коментарі «Українській правді» розповів про деталі у справі президента УАФ Андрія Павелка.

«Слідство заявляє, що є заволодіння коштами УАФ. Це не правда. Кошти, про які йдеться, – це була виплата за послуги, які надавав УАФ відомий футбольний суддя П'єрлуїджі Колліна. Вони мали всі ці докази, але ці докази суду не передали, а сховали».

Бугай також наголосив, що йдеться не про державні кошти, а про гроші Федерації, тому що за останні сім років УАФ не отримувала жодного бюджетного фінансування. Юрист додав, що це рішення оскаржуватимуть.

Нагадаємо, що днями Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Записоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.