УАФ відреагувала на проведення матчу росія — Боснія і Герцеговина

Переглядів 800
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
УАФ відреагувала на проведення матчу росія — Боснія і Герцеговина
Фото: УАФ
Українська асоціація футболу звернулася до УЄФА та ФІФА з вимогою не допустити проведення товариського матчу між збірними росії та Боснією і Герцеговиною.

Також УАФ надіслала листа Федерації футболу Боснії і Герцеговини, в якому пояснила неприпустимість проведення такого матчу.

«Через воєнну агресію росії проти України всі російські команди були відсторонені від участі у всіх міжнародних офіційних змаганнях ФІФА та УЄФА. У такій ситуації рішення Федерації футболу Боснії і Герцеговини виглядає так, ніби воно спрямоване на підтримку дій і вчинків російського уряду в Україні щодо продовження війни. Просимо переглянути рішення, яке завдає шкоди іміджу вашої країни та відносинам між нашими асоціаціями», – йдеться в листі УАФ.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ (@uafukraine)

Раніше повідомлялося про те, що товариський матч між збірними росії та Боснії і Герцеговини пройде 19 листопада у Санкт-Петербурзі.

Відзначимо, що низка боснійських футболістів виступила проти проведення гри зі збірною Росії. Зокрема, це нападник Інтера Едін Джеко та півзахисник арабського Шарджа Міралем П'яніч.

X