Учасник Ліги чемпіонів хоче придбати форварда збірної України: в Італії повідомили деталі потенційного трансферу

Переглядів 1421
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Учасник Ліги чемпіонів хоче придбати форварда збірної України: в Італії повідомили деталі потенційного трансферу
Роман Яремчук. Фото: ФК Валенсія
Форвард Брюгге та збірної України Роман Яремчук увійшов до сфери інтересів італійської Болоньї, яка шукає форварда під виступи в Лізі чемпіонів.

Болонья була вражені перформансом Яремчука на Євро-2024, продемонструвавши фантастичну техніку в епізоді х голом у ворота Словаччини (2:1), повідомляє La Gazzetta dello Sport

Россоблу вважають цілком прийнятною Однією із головних переваг Яремчука над іншими є його цінник у вісім з половиною мільйонів євро, порівняно з тими форвардами, яких розглядає клуб.

В шорт-листі Болоньї поруч з Яремчуком фігурують Армандо Броя (Челсі), Фотіс Йоаннідіс (Панатінаікос), Жорж Мікаутадзе (Мец).

  • Раніше повідомлялося, що Яремчук відмовився від переходу в Трабзонспор, попри домовленість між турками та керівництвом Брюгге.
  • Сезон 2023/24 Яремчук провів на правах оренди у Валенсії. За рік в Іспанії Роман провів 29 матчів, на його рахунку чотири голи.
  • Контракт Яремчука з Брюгге дійсний до 30 червня 2026 року. Transfermark оцінює гравця в три з половиною мільйона євро.