Ударна десятихвилинка в Одесі і друга поспіль поразка Ниви: огляд недільних матчів Другої ліги

Переглядів 1524
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Ударна десятихвилинка в Одесі і друга поспіль поразка Ниви: огляд недільних матчів Другої ліги
Головний тренер Дружби Дмитро Чирикал. Фото: ФК Дружба
Реал Фарма здобула розгромну перемогу над Локомотивом, програючи після першого тайму, а вінницька Нива зазнала другої поспіль поразки на старті нового чемпіонату.

Одеська Реал Фарма розпочала новий сезон, як то кажуть, за здоров'я. Підопічні Андрія Пархоменка, через непарну кількість команд в Другій лізі перший тур вимушено пропускали, а гру Кубку України проти Тростянця не провели через незалежні від себе причини, про які «Український футбол» інформував своїх читачів максимально детально, тож, набравшись сил за час літнього міжсезоння, випустили пару на гравцях київського Локомотива.

Після першого тайму, нічого не віщувало біди киянам, які вели 1:0, але ударна десятихвилинка в кінцівці гри перевернула все з ніг на голову.

Реал Фарма – Локомотив (Київ) 4:1 (0:1)

Голи: Барсуков, 49, Щербак, 82, Фабер, 90, Платунов, 90+3 – Уманець, 30.

Ніяк не може помацати свою гру на початку нового сезону вінницька Нива. Підопічні Юрія Ярошенка знову програли, довівши лік поразкам до трьох поспіль, врахочуючи поєдинок Кубка України проти Агробізнеса (0:1, в додатковий час).

В першому турі Нива влаштувала хокей зі Звягелем (4:7), а сьогодні насухо програла Дружбі. Перемогу команді з Мирівки приніс дубль 29-річного Андрія Сторчоуса. 

Дружба (Мирівка) – Нива (Вінниця) 2:0 (0:0)

Голи: Сторчоус, 53, 64.