«Україна немає іншого вибору»: Шевченко захоплений духом українців до спротиву

Переглядів 567
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Україна немає іншого вибору»: Шевченко захоплений духом українців до спротиву
Андрій Шевченко. Фото: ФК Дженоа
Легенда українського футболу Андрій Шевченко розповів про те, як Україна вже десятий місяць чинить опір російській агресії в жорстокому протистоянні з ворогом.

Володар «Золотого м'яча-2004» цими днями перебуває в Катарі, де вже завтра відбудеться фінал ЧС-2022, аби на цьому майданчику доносити правду про те, що відбувається в Україні.

Шевченко за час перебування в Катарі отримав порцію критики за спільне фото з президентом ФІФА Джанні Інфантіно на фоні повідомлення про відмову президенту України Володимиру Зеленському звернутися до вболівальників перед фіналом ЧС.

«Настрій в українців неймовірний, навіть у такій складній ситуації. Люди об'єднуються. Україна має силу і незламний дух. В нас немає іншого вибору.

Останній вибір для нас просто здатися. Тоді це кінець для України. У нас дуже чітка мета – ми боремося за свою землю, за наше майбутнє. У нас справді єдиний народ», – наводить слова Шевченко Sky Sports.

Після початку війни 46-річний Шевченко став першим послом фандрейзингової платформи UNITED24, яку запустив президент України Володимир Зеленський. Ця урядова організація спрямована на збирання коштів на підтримку України.

X