«Україна поставила перед собою різні мети»: Мельгоса озвучив цілі молодіжної збірної у відборі до Євро-2025

Переглядів 371
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Україна поставила перед собою різні мети»: Мельгоса озвучив цілі молодіжної збірної у відборі до Євро-2025
Унаї Мельгоса. Фото: Google
Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса напередодні товариського матчу із Німеччиною висловився щодо кваліфікації до Євро-2025.

У групі F за путівки у фінальний етап змагань будуть сперечатися команди Англії, України, Сербії, Північної Ірландії, Азербайджану та Люксембургу.

Мельгоса вважає, що молодіжна команда має різні цілі перед початком кваліфікації. Він зауважив, що треба проходити на Євро, але й про розвиток футболістів теж варто думати.

«Україна поставила собі різні цілі. Одна мета – кваліфікуватись на Євро-2025. Інша мета, розвиток гравців, дуже важлива. Рухатимемося крок за кроком. Хочемо покращуватися протягом кожного тренувального збору та грати все краще та краще у кожному матчі».

Мельгоса не може виділити фаворита у групі кваліфікації до Євро-2025.

«Не можу сказати, хто у нашій групі переможець. У своєму житті я бачив багато команд, про які можна було сказати, що вони є недостатньо якісними, але покоління змінюються щороку. Якось у вас можу бути дуже хороше покоління, в іншому році воно може бути гіршим або навіть ще кращим».

  • Вересневий збір стане першим під керівництвом нового тренера молодіжки Унаї Мельгоси.
  • 47-річний фахівець обійняв посаду тренера збірної U-21 замість Руслана Ротаня.
  • З 2015 по 2017 рік Унаї знаходився в системі київського Динамо, де спочатку був одним з тренерів першої команди, а пізніше очолив U-19.
  • Сьогодні синьо-жовті проведуть спаринг із молодіжною збірною Німеччини.