Україна – Шотландія: прогноз і анонс на матч. Хто вийде у Дивізіон А? На кого поставити у вівторок?

Переглядів 1074
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Україна – Шотландія: прогноз і анонс на матч. Хто вийде у Дивізіон А? На кого поставити у вівторок?
Збірна України проти команди Шотландії. Фото: УАФ
Ексклюзивний анонс матчу шостого туру групового етапу Ліги націй між національними збірними України та Шотландії ‒ спеціально для вас на «УФ».

27-го вересня відбудеться поєдинок між збірними України та Шотландії в рамках Ліги нації. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Україна – Шотландія. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Україна – Шотландія

27 вересня. 21:45. м. Краків. МКС «Краковія»

Пряма трансляція – YouTube-канал УАФ і єдиний телемарафон

Дискваліфікації – Сидорчук

Вирішальний матч для збірних України та Шотландії відбудеться у Польщі. Українцям для того, щоб зайняти перше місце в групі та повернутися у Дивізіон А, потрібно лише перемагати. А ось шотландцям підійде і нічия. 

Однак чи не зіграє це з ними злий жарт – дізнаємось у вівторок. Україна відстає на два очки від Шотландії, яка йде першою. У Ірландії та Вірменії вже немає шансів на вихід з групи, вони в очному протистоянні будуть вирішувати, хто покине Дивізіон Б. Тому єдиний конкурент України – це Шотландія. 

Після фіаско в Глазго Україна розтрощила Вірменію у Єревані з рахунком 5:0. При тому, що Петраков випустив 11 нових гравців у порівнянні з матчем проти шотландців. Вірогідно, що у Кракові вийдуть в основному складі і Андрій Ярмоленко, і Руслан Маліновський. Адже це лідери України, які вміють робити різницю на футбольному полі. 

Головне питання – хто вийде на позицію форварда? Адже Роман Яремчук у матчі з вірменами провів на полі 66 хвилин і результативними діями не відзначився. Його партнер по збірній і конкурент за позицією Артем Довбик вийшов на 66-й хвилині та відзначився двома забитими м’ячами і однією результативною передачею за 20 хвилин. Тому, швидше за все, Петраков довірить місце нападника саме Артему. Однак у Романа є одна перевага над Довбиком – він досвідченіший на міжнародному рівні і знає, як треба грати у вирішальних матчах. Олександру Васильовичу доведеться поламати голову і добре подумати, кого ставити у старті, а хто підсилить із заміни. Довбик не раз дуже вдало виконував роль джокера, він знає, як забивати голи після виходу на заміну у важливих поєдинках. 

Шотландці у суботу грали проти Ірландії. Після першого тайму команда Стіва Кларка поступалась ірландцям 0:1. Однак у другій половині зустрічі Шотландія зуміла переламати хід поєдинку та вирвати вольову перемогу (2:1). 

Цей матч був дуже виснажливим і важким для Шотландії, вони витратили багато сил, щоб здобути позитивний результат у цьому двобою. Тому є надія, що такий інтенсивний графік погано вплине на шотландців і вони зіграють у вівторок гірше, ніж в першому матчі з Україною. 

Адже Україна доволі легко впоралась з вірменами, ще й без основних гравців. Тому по фізичному стану команда Петракова має бути свіжіша. Ну і бажання взяти реванш за розгром у Глазго також має допомогти Україні здобути перемогу. 

Слава Богу, що кадрових втрат після матчу з вірменами в України не додалося, тому Петраков може розраховувати на всіх гравців, які зараз перебувають у розташуванні збірної - крім Сидорчука, який перебрав карток. У шотландців теж все добре з футболістами, усі матимуть змогу зіграти проти України.

Історія зустрічей – 4: +2, =0, -2; 6:7

Майбутній герой матчу – Михайло Мудрик

Мудрик, як і вся збірна України, жахливо зіграв у першому матчі з Шотландією, що відбувався у Глазго. Йому просто не давали простору для швидких вривань і дриблінгу, тому Михайло провалив цей поєдинок. Це, до речі, великий мінус Мудрика, що коли йому не дають багато простору на футбольному полі, то він губиться. Сподіваємось, що з досвідом це виправиться. Навряд чи у Кракові шотландці дадуть щось зробити Михайлу, але це все залежатиме від розвитку поєдинку. Якщо Україна заб’є першою і Шотландії потрібно буде відіграватися, то вони почнуть розкриватися і залишатимуть вільні зони попереду. Ось тоді Мудрик і проявить себе у всій красі.  

Прогноз на гру: Україна – Шотландія – П1 – 2.50

Букмекерська контора Favbet на перемогу України дає коефіцієнт 2.50, на нічию – 3.45, а на перемогу Шотландії – 3.15. Синьо-жовтих вважають фаворитом у цьому поєдинку. Думаю, що хлопці зробили висновки після програної дуелі в Глазго і більше таку гру не повторять. Україні потрібно лише перемагати, вони у хорошому настрої після Вірменії та й Шотландія – це не Франція, їх можна і треба обігрувати. Тим паче, що Україна вже має досвід перемог над шотландцями. Вважаю, що команда Петракова все-таки переможе та повернеться у Дивізіон А.