Українець претендує на антипремію найгіршому футболісту в італійській Серії А: серед конкурентів є відомі виконавці

Переглядів 8347
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Українець претендує на антипремію найгіршому футболісту в італійській Серії А: серед конкурентів є відомі виконавці
Владислав Супряга. Фото: Google
Український нападник Владислав Супряга, який виступав за Сампдорію, може отримати антипремію «Золота урна», яку отримує найгірший футболіст року в італійській Серії А.

Український форвард київського Динамо Владислав Супряга опинився у списку номінантів антипремії «Золота урна», яку вручають найгіршому футболісту року в Серії А, повідомляє Football Italia.

Супряга був у Сампдорії у другій половині сезону 2021/2022. У Серії А за генуезьку команду український нападник зіграв 24 хвилини, а влітку італійський клуб повернув його в Динамо після оренди.

Серед інших кандидатів на антипремію є такі футболісти, як Аарон Ремзі та Артур Мело (обидва грали за Ювентус), Йонуц Раду (Інтер/Кремонезе), Нані (Венеція), Феліпе Кайседо (Дженоа/Інтер), Нікола Максимович (Дженоа), Олександр Кокорін (Фіорентина), Кшиштоф Пйонтек (Фіорентина/Салернітана).

На даний момент Владислав Супряга є гравцем київського Динамо. Раніше він також виступав за Дніпро-1. Динамо на зимові канікули пішло з 30 очками в активі, посідаючи третє місце в Прем'єр-лізі України.

 

X