Українець заробляє солідну суму за кордоном: джерело назвало зарплатню Зінченка

Переглядів 856
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Українець заробляє солідну суму за кордоном: джерело назвало зарплатню Зінченка
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Стало відомо, скільки заробляє лідер збірної України та півзахисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко. Джерело називає дуже великі суми.

Центральний півзахисник та лівий захисник Арсеналу Зінченко пропустив дев’ять матчів поспіль за лондонців. Причиною цьому стала травма литкового м'яза. Але українець повернувся до тренувань з «канонірами» та, можливо, вже з’явиться в основному складі в найближчих матчах.

Портал Sportac опублікував інформацію про зарплату Олександра Зінченка в Арсеналі. За даними джерела, 25-річний українець заробляє 150 000 фунтів стерлінгів на тиждень. Якщо порахувати річну зарплатню, то виходить майже вісім мільйонів євро.

Зінченко посідає третє місце в команді по заробітній платні. Вище нього розташувалися його колишній партнер по Манчестер Сіті Габріель Жезус, який отримує 265 000 фунтів на тиждень та партнер по півзахисту Томас Партей, який заробляє 200 000 фунтів на тижень.

Нагадаємо, що Зінченко перебрався до команди Артети цього літа з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро. За Арсенал українець у цьому сезоні відіграв шість матчів та встиг відзначитися гольовою передачею у першому турі Англійської Прем’єр-ліги.