Українське дербі в АПЛ: як зіграв Евертон з Миколенком проти Борнмута Забарного

Переглядів 315
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Українське дербі в АПЛ: як зіграв Евертон з Миколенком проти Борнмута Забарного
Колаж: УФ
Віталій Миколенко та Ілля Забарний перед відрядженням до табору збірної України на матчі Ліги націй взяли участь у поєдинку третього туру АПЛ між Евертоном та Борнмутом.

Евертон програв Борнмуту в домашньому поєдинку третього туру англійської Прем'єр-ліги, який відбувся на стадіоні «Гудісон Парк». Мерсисайдці примудрилися розгубити власну перевагу у два м'ячі.

Всі головні події матчу припали на другу 45-хвилинку. На 50-й хвилині центрбек Евертона Майкл Кін підключився до атаки і забив перший гол команди Шона Дайча в новому сезоні.

За декілька хвилин перевагу господарів подвоїв Калверт-Льюїн. Нападник Евертона реалізував вихід один на один із Кепою, який проводив свій дебютний поєдинок у складі Борнмута.

Коли здавалося, що Евертон доведе матч до перемоги, Борнмут наприкінці матчу примудрився тричі поспіль розписатися у воротах Евертона. Початок камбеку команди Андоні Іраоли поклав Семеньйо на 87-й хвилині. П'ять хвилин потому гості зрівняли рахунок завдяки точному удару головою Кука.

На шостій компенсованій хвилині Клюйверт знайшов голову Сіністерри, який приніс перемогу Борнмуту в найрезультативнішому матчі туру.

Віталій Миколенко вийшов у стартовому складі на позиції лівого захисника, а Ілля Забарний зіграв у центрі оборони гостей. Обидва українці провели на полі по 90 хвилин ігрового часу.

АПЛ. 3 тур

Евертон  – Борнмут 2:3

Голи: Кін, 50 Калверт-Льюїн, 57 – Семеньйо, 87, Кук, 90+2, Сіністерра, 90+6

  • Евертон після міжнародної перерви зіграє свій наступний матч 14 вересня проти Астон Вілли (19:30).
  • Борнмут у той самий день вдома прийматиме Челсі Михайла Мудрика (22:00).