Український нападник став гравцем ізраїльського Маккабі: він є вихованцем Шахтаря та Олімпіка

Переглядів 4314
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Український нападник став гравцем ізраїльського Маккабі: він є вихованцем Шахтаря та Олімпіка
Станіслав Біленький. Фото: Google
24-річний форвард Станіслав Біленький перейшов до ізраїльського Маккабі з міста Нетанія. Раніше цей нападник виступав за грузинське Динамо Тбілісі.

Український форвард тбіліського Динамо Станіслав Біленький продовжить кар'єру в ізраїльському Маккабі Нетанія. Про це повідомляє прес-служба клубу з Ізраїля.

24-річний нападник виступатиме за нову команду на правах оренди. Контракт розрахований до кінця сезону. Після завершення угоди Маккабі зможе викупити українця. Цікаво, що раніше ЗМІ повідомляли про інтерес до українця з боку Нес-Ціона.

Біленький перейшов у тбіліське Динамо у грудні 2021 року і здобув «золото» чемпіонату Грузії. У поточному сезоні у трьох матчах він відзначився одним голом.

Маккабі Нетанія після двадцяти турів йде у турнірній таблиці чемпіонату Ізраїля на сьомій позиції, маючи у своєму активі 24 очки.

Біленький раніше в Україні на молодіжному рівні виступав за Шахтар та Олімпік. Потім вже на дорослому рівні він розпочав грати за Олімпік. Після цього у Біленького був період гри за словацький ДАК 194, польський Заглембе Сосновець, львівський Рух та Динамо-Брест з Білорусі. Потім Станіслав перейшов до тбіліського Динамо, звідки і перебрався до Ізраїля.

 

X