«Універсали не забивають по одному голу»: Леоненко знову розкритикував Зінченка

Переглядів 877
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
 «Універсали не забивають по одному голу»: Леоненко знову розкритикував Зінченка
Олександр Зінченко. Фото Арсенал
Віктор Леоненко, що свого часу виступав за київське Динамо, а зараз є футбольним експертом, відреагував на думку англійського журналіста Джона Маккензі з приводу позитивних якостей Олександра Зінченка.

Джон Маккензі заявив, що український захисник Арсеналу Олександр Зінченко є тактично унікальним. Віктор Леоненко відреагував на цю думку у своєму стилі, який не вперше критикує гравця лондонської команди.

«Прочитав статтю про те, що Зінченка назвали унікальним гравцем для Арсеналу. Моя думка – гол і дві гольові передачі і вже унікальна… Чесно кажучи, не сходиться», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Леоненко сказав, що універсальні футболісти забивають більше одного м'яча протягом сезону.

«У підіграші він добрий, але знову ж таки не завжди. А пишуть, що він універсал. Універсали не забивають по одному голу. Так само, як і з гольовими передачами».

Наприкінці Леоненко припустив, що якби навіть Холанда забивав за Арсенал багато м'ячів, все одно писали б позитивні відгуки про Зінченка.

«Холанд, якби грав в Арсеналі і забив би п'ять, то написали б байдуже, що Зінченко краще. Ось що найнеприємніше».

26-річний Зінченко цього сезону провів за Арсенал у всіх турнірах 25 матчу, забив один м'яч і зробив дві результативні передачі.

Цього сезону 22-річний Холанд у складі Манчестер Сіті провів 36 матчів у всіх турнірах, у яких забив 39 м'ячів і зробив п'ять асистів.