УПЛ оскаржить ухвали Печерського районного суду щодо заборони блокування трансляцій матчів на ютуб-каналах

Переглядів 571
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
УПЛ оскаржить ухвали Печерського районного суду щодо заборони блокування трансляцій матчів на ютуб-каналах
Фото: УПЛ
Сканадльна ситуація з єдиним телепулом дійшла до суду, який ухвалив два рішення щодо забезпечення позовів з трансляції матчів чемпіонату України. УПЛ має нає оскаржити ці рішення наближчим часом.

31 серпня 2022 року Українська Прем’єр-Ліга отримала дві ухвали від Печерського районного суду м. Києва за підписами суддів Волкової С. Я. та Вовка С. В.

Цими ухвалами, які базуються на позовах двох громадян, Печерський районний суду м. Києва заборонив Українській Прем’єр-Лізі вчиняти певні дії з перешкоджання реалізації прав на використання домашніх матчів ФК Динамо (Київ), СК Дніпро-1 (Дніпро), ФК Зоря»(Луганськ), ФК Металіст (Харків), ФК Рух (Львів) у рамках Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ОПФКУ Прем’єр-ліга сезону 2022/23 років на деяких Youtube-каналах.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Setanta Sports Ukraine (@setantasportsua)

УПЛ на офіційному сайті заявляє, що дане питання буде вирішуватися в юридичній площині відповідно до норм чинного законодавства України та нормативно-правових документів Української Асоціації Футболу і Української Прем’єр-Ліги.

Відповідні ухвали Печерського районного суду м. Києва від 31 серпня 2022 року будуть оскаржені УПЛ у передбачені чинним законодавством терміни.

Нагадаємо, що Українська прем'єр-ліга зараз є власником телеправ на матчі українського чемпіонату. Будь-яка самодіяльність від Дніпра-1, Динамо, Зорі, Металіста чи ФК Рух у цьому напрямі буде законно покарана та припинена.

Цього літа клуби УПЛ більшістю голосів ухвалили рішення про створення єдиного телепулу, а офіційним транслятором матчів чемпіонату України стала компанія Setanta Sports. Поєдинки незгодних клубів транслюються на ресурсах медіагрупи 1+1.