УПЛ ухвалила важливе рішення щодо матчів Дніпра-1 та Шахтаря: джерело розкрило подробиці

Переглядів 4159
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
УПЛ ухвалила важливе рішення щодо матчів Дніпра-1 та Шахтаря: джерело розкрило подробиці
Дніпро-1 - Шахтар, 2:1. Фото: Дніпро-1
Після скандального поєдинку Дніпра-1 з Чорноморцем УПЛ прийняла важливе рішення стосовно подальших матчів сезону, в яких визначиться доля чемпіона України.

Усі матчі поточного сезону для Дніпра-1 та Шахтаря будуть проходити під наглядом системи VAR, як повідомляє телеграм-канал ТаТоТаке.

На останньому засіданні Комісії з визначення матчів для застосування системи ВАА (VAR), що відбулося 5 травня, було прийняте рішення про використання системи VAR на матчах команди Дніпра-1 коштом УАФ. Клубу не доведеться сплачувати за використання цієї системи.

У ситуації з Шахтарем все трохи інакше. «Гірники» надіслали листи до УПЛ з проханням отримати систему VAR на свої матчі до кінця сезону. УПЛ погодилася задовольнити прохання гірників, але тільки за умови оплати послуг Шахтарем та отримання листів-згоди від клубів, що виступають у ролі господарів.

Нагадаємо, що до завершення чемпіонату України залишилося 5 турів. Турнірну таблицю очолює Шахтар, який має у своєму активі 60 балів після 25 матчів. Дніпро-1 за 24 гри набрав 57 очок та має матч у запасі. Трійку лідерів першості закриває Зоря, яка під керівництвом Ван Леувена має 55 балів у 25 іграх.

Наступний матч «гірники» проведуть з Інгульцем, а дніпряни зустрінуться з Олександрією.