УПЛ знову залишилася без єдиного телепулу: Setanta Sports анулювала свою заявку та відкрила шлях конкурентам

Переглядів 306
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
УПЛ знову залишилася без єдиного телепулу: Setanta Sports анулювала свою заявку та відкрила шлях конкурентам
НСК «Олімпійський». Фото: Google
Матчі нового чемпіонату України будуть показувати відразу декілька телеканалів, серед яких «2+2», УНІАН, Еспресо ТВ і навіть один YouTube-канал. Також очікується активність збоку сервісу MEGOGO.

Переговори щодо створення в Україні єдиного телепулу з трансляції матчів УПЛ остаточно провалилися. Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

За даними джерела, Setanta Sports вийшла з гри, бо її цікавив повний пакет поєдинків. Динамо, Дніпро-1, Зоря та Металіст будуть співпрацювати з медіа групою «1+1», а їх матчі покажуть «2+2» та УНІАН.

Львівський Рух зробить ставку на власний YouTube-канал та Ruh TV. Поєдинки Ворскли висвітлюватиме Еспресо ТВ. Також не виключено, що знову активізується сервіс MEGOGO, що забере до себе клуби, які залишилися без транслятора.

При цьому виконавчий директор УПЛ Євген Дикий повідомив, що Setanta Sports ще не вийшла з гри, а про остаточне рішення УПЛ щодо трансляцій будет оголошено у понеділок.

Раніше повідомлялося, що Динамо, Дніпро-1, Зоря та Рух виступили против трансляції їх матчів на Setanta Sports, у той час як інші 12 клубів підтримали ідею єдиного телепулу.

X