Ураган зайняв друге місце в групі та вийшов у елітний раунд Ліги чемпіонів з футзалу

Переглядів 379
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Ураган зайняв друге місце в групі та вийшов у елітний раунд Ліги чемпіонів з футзалу
ФК Ураган. Фото: Google
У матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів з футзалу українська команда Ураган зіграла в нічию з угорським Халадашем і забезпечила собі вихід до елітного раунду цього турніру.

Команда з Івано-Франківська Ураган зіграла в нічию в останньому матчі основного раунду Ліги чемпіонів з футзалу. На груповому етапі, матчі якого проходили в Румунії, франківці набрали чотири очки, чого вистачило для продовження боротьби в турнірі.

В останньому турі в української команди було завдання не програти угорцям і Ураган з цим впорався. Команда Павленка протистояла "Халадашу", якому рік тому в ЛЧ програла 1:4. 

Старт матчу був дуже стрімким і вже на другій хвилині угорці відкрили рахунок у зустрічі. Проте Ураган попри невдалий початок гри мінімально виграв перший тайм. У другій половині гри відбулася гольова феєрія. М’ячі залітали то в одні, то в інші ворота. Таким чином матч і закінчився в нічию 4:4.

Разом з Ураганом із групи вийшли португальська Бенфіка та румунський Юнайтед Галац. А Халадаш вилетів із європейського турніру.

Жеребкування елітного раунду чемпіонської ліги, який також проходитиме у форматі групового етапу, відбудеться 3 жовтня. 

Нагадаємо, що рік тому як раз в еліт-раунді "Ураган" посів у квартеті четверту сходинку.