«Усі ключові рішення приймає Поворознюк»: Лавриненко відверто розповів про труднощі роботи в Інгульці

Переглядів 40338
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Усі ключові рішення приймає Поворознюк»: Лавриненко відверто розповів про труднощі роботи в Інгульці
Сергій Лавриненко. Фото: Google
Колишній головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко, витримавши гросмейстерську паузу, розповів через півроку після звільнення, як йому працювалося у клубі Олександра Поворознюка.

Сергій Лавриненко нарешті пролив світло на своє доволі загадкове звільнення з посади головного тренера Інгульця. Тренер натякнув, що від нього в команді взагалі мало що залежало, бо ж в Інгульці за всі рішення відповідає лише одна людина — президент Олександр Поворознюк.

«Не секрет, що в Інгульці всі основні, ключові рішення завжди приймав президент. На собі замикав багато питань. Не було як такого штабу менеджерів — директора, спортивного директора. А це є в багатьох командах.

В Інгульці мені часто доводилося поєднувати кілька функцій — тренер, адміністратор, спортивний директор», — сказав Лавриненко.

Саме подібна необґрунтована багатозадачність, в підсумку і вплинули на погані результати команди та його звільнення, впевнений Лавриненко.

«Побутові питання забирали дуже багато енергії. Хочеться займатися саме тренерською роботою, для мене це творчість. Хочу бути у клубі, в якого є план розвитку — академія, молодіжна команда», — цитує Лавриненка UA-Футбол.

  • За час воєї тренерської діяльності 48-річний Сергій Лавриненко тренував окрім Інгульця також Зірку з Кропивницького в період з 2014 по 2016 роки;
  • Найвищим тренерським досягнення Лавриненка є вихід у фінал Кубка України з Інгульцем в 2019 році;
  • Керівництво Інгульця звільнило Лавриненка в листопаді 2022. Він працював у клубі 6 років.