В Арсеналі буде український фланг: джерело повідомило про майже завершений перехід Мудрика до «канонірів»

Переглядів 998
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
В Арсеналі буде український фланг: джерело повідомило про майже завершений перехід Мудрика до «канонірів»
Михайло Мудрик, фото: ФК Шахтар
Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближчим до переходу в Арсенал, українець уже погодив особисті умови контракту з лондонським клубом.

21-річний лівий вінгер Шахтаря Михайло Мудрик уже погодив умови особистого довгострокового контракту з Арсеналом, який буде розрахований до 2027 року, повідомляє відомий та авторитетний інсайдер Ніколо Скіра. Як зазначається, сума трансферу складе 30 мільйонів євро.

Щоправда, згодом Скіра написав, що Шахтар запросив за Михайла 50 мільйнів євро та відхилив пропозиції Арсеналу та Брентфорду. Зазначається, що донецький клуб не хоче розлучатися зі своїм талантом, але агенти гравця продовжують працювати над переходом.

А український інсайдер Ігор Бурбас взагалі заявив, що Арсенал не робив офіційних пропозицій Шахтарю, а на столі у керівництва помаранчево-чорних лежить лише оффер від Брентфорду у розмірі тих самих 30 мільйонів євро.

Відзначимо, що трансферне вікно в Англії закривається 1 вересня о 23:00 вечора за грінвічем.

Раніше Евертон, у якому виступає ще один українець Віталій Міколенко, пропонував керівництву «гірників» ті самі 30 мільйонів євро за трансфер Мудрика, але чомусь отримав відмову. Також на вінгера претендувала Ніцца, яка пропонувала 25 мільйонів євро, але ця пропозиція також була відкинута.

Цього сезону півзахисник провів два матчі, в яких відзначився однією результативною передачею. Його контракт Шахтарем дійсний до кінця 2026 року, а портал Трансфермаркт оцінює вартість Мудрика у дев'ять мільйонів євро.

Нагадаємо, що цього літа Арсенал вже придбав лівого захисника з України Олександра Зінченка.

X