«В командах рівня Севільї та Атлетіко»: Матвєєв висловився, де би він хотів бачити Циганкова

Переглядів 887
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«В командах рівня Севільї та Атлетіко»: Матвєєв висловився, де би він хотів бачити Циганкова
Віктор Циганков. Фото: Жирона
Колишній форвард донецького Шахтаря Олег Матвєєв прокоментував трансфер українця Віктора Циганкова в Жирону, яка виступає в чемпіонаті Іспанії.

Екс-нападник Шахтаря Олег Матвєєв прокоментував трансфер лідера збірної України Віктора Циганкова з київського Динамо в каталонську Жирону.

«Думаю, що керівництво київського Динамо перетримало Віктора у своїй команді. Циганков тепер гратиме в іспанській Ла Лізі – це під його стиль чемпіонат. Вважаю, що там він прогресуватиме. Я лише розчарований рівнем Жирони. Це явний середняк іспанської Ла Ліги», – сказав Матвєєв в інтерв’ю SportArena. 

Також легенда Шахтаря висловився про отримані Динамо гроші за Циганкова.

«Сума трансферу лише п’ять мільйонів євро. Так, є відсоток від наступного перепродажу, але це буде не скоро, я гадаю. Я хотів би бачити Віктора в командах рівня Севільї, Атлетіко (Мадрид), Валенсії. Не думаю, що Жирона буде колись серед лідерів. Можливо, якісь гроші у Жирони є, але це звичайний середняк своєї першості», – додав Матвєєв.

Додамо, що Жирона на даний момент з 21 очком в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Ла Ліги. Наступний матч 22 січня жирондінці зіграють на виїзді з Вільярреалом. А 28 січня в рамках каталонського дербі команда Циганкова зустрінеться на своєму полі з Барселоною.

Динамо за трансфер Циганкова отримало п'ять мільйонів євро. Також київський клуб отримає 50 відсотків від продажу українця з Жирони в інший клуб. Зазначимо, що трансфер Циганкова став одним із трьох найдорожчих в історії жирондінців. Раніше за п'ять мільйонів каталонський клуб також придбав Муньєсу та Мохіку.

X