В команду до гравця Шахтаря: найкращий бомбардир УПЛ зацікавив багаторазових чемпіонів Бразилії

Переглядів 3636
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
В команду до гравця Шахтаря: найкращий бомбардир УПЛ зацікавив багаторазових чемпіонів Бразилії
Алекс Тейшейра. Фото: Вакско да Гама
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Алекс Тейшейра кілька днів тому припинив співпрацю із Васко да Гамою. На гравця є солідний претендент.

Екс-зірка Шахтаря потрапив у сферу інтересів Крузейро. 32-річний хавбек може стати гравцем бразильського клубу у січні. Як повідомляє Globo, бразильський клуб готовий задовольнити фінансові запити Тейшейри, але поки що не є пріоритетною трансферною метою Крузейро.

За даними джерела, Крузейро продовжить тримати гравця на прицілі, а рішення буде ухвалено швидше за все на початку 2023 року. Зазначимо, що у складі чотириразових чемпіонів Бразилії на правах оренди виступає гравець донецького Шахтаря Маркіньос Сіпріано.

Нагадаємо, що з 2010 по 2016 роки. бразилець захищав кольори Шахтаря, у складі якого провів 223 матчі, відзначившись 89 голами та 25 асистами. У сезоні 2014/2015 він став найкращим снайпером УПЛ, розділивши перше місце з Еріком Бікфалві (по 17 голів). У складі Васко да Гама Тейшейра провів 15 матчів у бразильській Серії В, у яких забив два м'ячі та зробив один асист.

У лютому 2016 року Тейшейра за рекордні на той момент 50 мільйонів євро перебрався до Цзянсу Сунін.

X