В компанію до Мудрика і Зінченка: Ярмолюк офіційно став гравцем першої команди Брентфорда

Переглядів 1047
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
В компанію до Мудрика і Зінченка: Ярмолюк офіційно став гравцем першої команди Брентфорда
Єгор Ярмолюк. Фото: ФК Брентфорд
Брентфорд на офіційному сайті клубу повідомив, що півзахисника молодіжної збірної України Єгора Ярмолюка було переведено до першої команди.

У понеділок, 5 червня, Брентфорд оголосив про те, що перша команда отримає підсилення з молодіжки клубу. Крім українця Єгора Ярмолюка в першу команду «бджіл» потрапив півзахисник Раян Тревітт.

«Єгор був для нас дуже хорошим трансфером, ми виконали з ним блискучу роботу на полі та поза ним, він прижився в клубі. Єгор був фантастичним, прийняв усе, про що ми від нього просили, і тепер його підвищать до першої команди, на що він заслужив.

До того, як він отримав травму, Ярмолюк грав на високому рівні, і ми бажаємо йому успіхів у новому сезоні з першою командою», - сказав головний тренер молодіжної команди Ніл Макфарлейн.

Ярмолюк перейшов до Брентфорду влітку минулого року з Дніпра-1 за 1,5 млн євро. За другу команду українець відзначився двома голами та трьома асистами в 16 поєдинках сезону.

За першу команду «бджіл» 19-річний півзахисник провів лише один матч. Дебют стався у грі третього раунду Кубка ліги проти Джиллінгема (6:7 по пен.). Гравець провів на полі 18 хвилин та результативними діями не відзначився.

Раніше стало відомо, що хавбек пропустить Євро-2023 у складі молодіжної збірної через травму.

  • Transfermarkt оцінює Ярмолюка в 400 тисяч євро.
  • Контракт українця з клубом розрахований до 30 червня 2025 року з опцією продовження ще на один.