«В Марселі хочуть досягати великих результатів»: Малиновський вражений амбіціями босів Олімпіка

Переглядів 561
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«В Марселі хочуть досягати великих результатів»: Малиновський вражений амбіціями босів Олімпіка
Пабло Лонгорія та Руслан Маліновський. Фото: ФК Марсель
Хавбек Марселя та збірної України Руслан Малиновський заявив, що намагатиметься виправдати довіру керівництва Олімпіка, яке переконало Аталанту відпустити українця.

Лідер збірної України хоче віддячити своєю грою босам Олімпіка, які зробили все можливе, щоб Малиновський опинився у Марселі.

Малиновський в інтерв'ю Terrikon пригадав, як підписував контракт з Марселем, а також зустріч з українцями, яку організував ОМ.

«Було приємно, що на презентації було все керівництво – президент Пабло Лонгорія, спортивний директор Хав'єр Рібальта. Після розмови з ними стало зрозуміло, що це дуже амбітні керівники, які хочуть досягати великих результатів. Також на зустрічі був Євген Кошелєв, якого я знаю ще з академії Шахтаря. Зараз він працює у Марселі. 

Після підписання контракту, у перші ж дні мені організували зустріч з українцями, які тут перебувають. Серед них був військовий, який у Марселі проходить реабілітацію. Для мене це був дуже показовий вчинок із боку клубу», – сказав Малиновський.

Марсель провів 19 матчів, набрав 42 очки та посідає третє місце у турнірній таблиці Ліги 1. 20 січня Марсель Малиновського в 1/16 фіналу Кубка Франції зустрінеться з Ренном.

X