«В мене закінчився контракт»: відомий український форвард залишився без роботи

Переглядів 18225
Максим Недавній Максим Недавній
9 голосів
 «В мене закінчився контракт»: відомий український форвард залишився без роботи
Роберт Гегедош, фото: НК Верес
Український екснападник Вереса, Миная та Металіста-1925 Роберт Гегедош розповів про досвід гри в мальтійському чемпіонаті та розкрив подробиці майбутнього продовження кар'єри.

Український нападник Роберт Гегедош, який раніше виступав за Минай, Металіст-1925 та Верес, а до останього часу грав за Санта Лючію в мальтійському чемпіонаті розкрив подробиці свого контракту.

«В мене закінчився контракт з клубом в кінці квітня. Був варіант з місцевим клубом одразу після останньої гри, але не домовились про контракт. Можливо, ще вдасться тут пограти».

За словами нападника в нього є варіанти продовження кар'єри, але називати він їх не хоче, поки ще тривають перемовини.

Такош Гегедош поділився подробицями виступів в Мальті під керівництвом 53-річного італійського фахівця Вінченцо Потенца.

«Тренер дуже багато приділяв уваги тактиці. Спочатку не все розумів, але потім приїхав до нас в команду ще один українець, який добре володів англійською (одесит Євген Терзі, ‒ прим. «УФ»). Інколи допомагав мені, коли я щось не міг зрозуміти. Але в мене був повний карт-бланш на полі, і мені трішки було легше».

  • Гегедош зіграв за Санта Лючію 14 матчів в усіх турнірах, в яких забив два гола та віддам сім результативних передач;
  • Український 30-річний нападник зіграв в УПЛ за Верес 14 матчів, в яких забив один гол та стільки ж віддав асистів (всього за Верес ‒ 46 матчів, 11 голів та дев'ять асистів);
  • Також виступав за Минай (24 матчі, 14 голів, чотири асиста), польський Горнік (дев'ять матчів, один гол), вірменський Пюнік (шість матчів, одна результативна передача), Металіст-1925 (три матчі, одна результативна передача) та Металіст (один матч);
  • Аналітичний портал Transfermarkt оцінює гравця в 150 тисяч євро.