В ОАЕ почали говорити про звільнення Реброва: представник Аль-Айну виступив з офіційною заявою

Переглядів 3005
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
В ОАЕ почали говорити про звільнення Реброва: представник Аль-Айну виступив з офіційною заявою
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
У суботу Аль-Айн, головним тренером якого є українець Сергій Ребров, поступився на виїзді Шабаб Аль-Ахлі у рамках восьмого туру чемпіонату ОАЕ (1:2). У ЗМІ з’явилася інформація про відставку Реброва.

В останньому матчі чемпіонату ОАЕ Аль-Айн українців Ярмоленка та Реброва поступився, Виграючи по ходу зустрічі.

Головний тренер Аль-Айну Реброва після на матчу не пресконференції розкритикував своїх підопічних за недостатню віддачу на полі. Але фанати Аль-Айну почали показувати невдоволення результатами команди та запустили хештег #сергійзвільнений.

Неочікувано у неділю деякі джерела почали говорити про відставку українського тренера. Ці чутки вирішив розвіяти члену ради директорів «боса» Маджіду Аль Овайсу.

«Інформація про звільнення тренера команди Сергія Реброва неправдива. Аль-Айн здатний виправити турнірний стан. Ми впевнені в персоналі та гравцях і здатні вийти із ситуації», – наводить слова функціонера у своєму Twitter журналіст Моххамед Хамад.

А в понеділок клуб випустив офіційну заяву у якій підтримав футболістів та українського тренера.

«У заяві, опублікованій сьогодні вранці на офіційних акаунтах клубу в соціальних мережах в Інтернеті, Аль-Айн підтвердив свою довіру до технічного персоналу та всіх елементів команди, наголосивши на своєму прагненні досягти бажаних цілей клубу в різних турнірах у сезоні».

Контракт Реброва з арабським клубом розрахований до кінця цього сезону. В ОАЕ українець працює з літа 2021 року.

Варто зазначити, що, на цю мить Аль-Айн вже зазнав трьох поразок і займає восьме місце в таблиці Про-Ліги, набравши 13 очок у восьми іграх. Відставання від лідера – три бали.