«В обох команд гарний захист»: Сабо дав прогноз на фінал ЧС-2022 у Катарі

Переглядів 1303
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «В обох команд гарний захист»: Сабо дав прогноз на фінал ЧС-2022 у Катарі
Йожеф Сабо. Фото: Google
Відомий тренер та експерт Йожеф Сабо поділився думками про сьогоднішній фінал чемпіонату світу 2022 у Катарі, в якому зійдуться Аргентина та Франція.

Колишній тренер Динамо та збірної України Сабо зізнався, що вболіватиме за чинних чемпіонів світу Францію.

«Я вболіватиму за французів, тому що ще до чемпіонату світу я говорив, що вони головні фаворити Мундіалю. У Дешама два рівноцінні склади, будь-якого гравця можна поміняти і нічого не станеться. Мені подобається ця команда».

Також Сабо вражений грою французького атакуючого півзахисника Антуана Грізманна, який на ЧС-2022 відзначився трьома асистами.

«Для мене став відкриттям Грізман, він зараз веде гру збірної Франції. Він гарний скрізь - і в обороні, і в атаці. Я вважаю, що Грізманн один із найкращих на цьому чемпіонаті світу».

На думку Сабо, великої кількості голів у фінальному матчі очікувати не варто, все вирішиться після 90 хвилин.

«В обох команд гарний захист. Думаю, основний час закінчиться внічию, а додатковий або пенальті переможуть французи» , — сказав Сабо в інтерв’ю Fanday.net.

Нагадаємо, що Аргентина зіграє проти Франції сьогодні, 18 грудня, о 17.00. Бронзовим призером ЧС-2022 стала Хорватія, яка вчора обіграла Марокко (2:1) у матчі за третє місце.

X