В УПЛ назріває колапс: подробиці проблем, які чекають на Дніпро-1, Зорю та претендентів у боротьбі за виживання

Переглядів 29244
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
8 голосів
В УПЛ назріває колапс: подробиці проблем, які чекають на Дніпро-1, Зорю та претендентів у боротьбі за виживання
Арсеній Батагов, Артем Довбик. Фото: Зоря
На Українську Прем'єр-лігу, в останньому турі чемпіонату, в якому буде вирішуватися доля українських клубів чекає організаційно-логістичний колапс.

Постраждати від недоліку роботи української футбольної організації можуть чотири клуби УПЛ: Дніпро-1, Зоря, Минай та Металіст. Про це пише телеграм-канал УПЛ жива.

Згідно з регламентом та правилами, матчі двох останніх турів, в яких беруть участь прямі конкуренти, повинні проводитися одночасно.

В останньому, 30-му турі УПЛ на нас чекатимуть такі матчі:

  • Минай – Зоря;
  • Дніпро-1 – Кривбас;
  • Металіст – Чорноморець.

Наразі, за чотири тури до закінчення чемпіонату, команди Дніпро-1 та Зоря змагаються між собою за місця у трійці найкращих. Минай та Металіст ведуть боротьбу за можливість залишитися в УПЛ, при цьому закарпатці відстають всього на три очки від Чорноморця, тому ці команди також можна вважати конкурентами одна для одної.

Автор посту, Ігор Семйон ставить логічне запитання.

«Якщо до останнього туру УПЛ Зоря та Дніпро-1 підійдуть в статусі прямих конкурентів у боротьбі за топ-3, а Минай, Металіст і Чорноморець – у статусі конкурентів в боротьбі за виживання, як на двох стадіонах одночасно зіграти три гри?», - написав журналіст в телеграм-каналі УПЛ жива.

Варто зазначити, що Минай виступає на однойменній арені в той час, як Дніпро-1 та Металіст грають домашні матчі в Ужгороді на стадіоні Авангард.

Нагадаємо, що останній тур чемпіонату України сезону 2022/2023 запланований на 3 червня.