«В збірну світу націлився»: Леоненко знайшов головного героя матчу Дніпро-1 – ЛНЗ

Переглядів 7872
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
«В збірну світу націлився»: Леоненко знайшов головного героя матчу Дніпро-1 – ЛНЗ
Герман Пеньков. Фото: ФК ЛНЗ
Воротар ЛНЗ Герман Пеньков отримав найвищу оцінку від колишнього нападника київського Динамо Віктора Леоненка за успішну гру проти Дніпра-1 (0:0).

У неділю, 3 вересня, Дніпро-1 поділив очки з ЛНЗ (0:0) у шостому турі української Прем'єр-ліги.

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко відзначив героя поєдинку, який став воротар черкаської команди Герман Пеньков.

«Бенефіс Пенькова – це звісно чудово. Сарапій на 45-й головою пробивав відмінно – потягнув. Горін пробивав добре – Пеньков взагалі ногами відбив.

Ну і звісно Гуцуляк з 11 метрів примудрився пробити туди, де раніше знаходилося друге поле, напевно туди м'яч й полетів. Останній момент був у Когута і знову Пеньков зробив щось неймовірне і потягнув».

Леоненко вважає, що саме Пеньков приніс один заліковий бал для команди Олега Дулуба. В матчі голкіпер зробив два сейва.

«Другий тайм вдався, оскільки п'ять моментів для нас це вже шикарно. Ну і звісно треба привітати Пенькова. Напевно в збірну світу націлився, бо після таких ігор воротарі отримують найвищу оцінку. Загалом саме він приніс очки для ЛНЗ», –  зазначив Леоненко у власному телеграм-каналі.

  • Пеньков цього сезону провів чотири гри, в яких пропустив п'ять голів та одного разу залишив свої ворота у недоторканності.
  • Наразі ЛНЗ знаходиться на 15 позиції в турнірній таблиці УПЛ, маючи чотири бали в активі.