Вацко назвав найкращого українського тренера УПЛ першої частини сезону

Переглядів 1728
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Вацко назвав найкращого українського тренера УПЛ першої частини сезону
Володимир Шаран. Фото: Минай
Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко високо оцінив роботу головного тренера Минаю Володимира Шарана, який намагається врятувати свою команду від вильоту.

Журналіст Вацко зізнався, перед початком сезону він був упевнений, що Минай та Львів будуть першими претендентами на пониження у класі, проте був приємно вражений закарпатською командою.

Раніше Вацко назвав наставника Зорі Патріка ван Леувена найкращим у першій частині сезону УПЛ, проте Володимир Шаран був у нього запасним варіантом.

«Я колись думав про тренера у символічній збірній, то у мене на першому місці був Ван Леувен, а на другому Шаран. Перед сезоном я вважав Минай та Львів головними аутсайдерами. Але за грою Мінаю мені було цікаво спостерігати. Навіть у матчах, які вони програвали, були моменти, які хотілося відзначити».

Журналіст докладно пояснює, у чому секрет успіху та сила головного тренера Міная.

«У чому сила Шарана? Він завжди мав свій погляд на футбол, своє бачення. Що мені завжди в ньому подобалося – він ніколи не літає в небесах, не вимагає «тіка-таку» від футболістів, які не вміють у неї грати. Його футбол простий, але ефективний.

Експерт упевнений, що завдяки роботі Шарана Минай все ще може розраховувати на збереження прописки в еліті.

«Той факт, що вони мають шанси зачепитися за УПЛ наступного сезону, – величезна заслуга Шарана. Поки за підсумками першого кола Шаран – це тренер, на якого варто звернути увагу, і його робота в Мінаї заслуговує на компліменти», – розповів Вацко в ефірі авторської програми «Вацко on air».

Відмітимо, що «Український футбол» провів опитування для визначення найкращого футбольного тренера України 2022 року. Тоді Вацко проголосував наступним чином: 1. Ребров.2. Ротань. 3. Кучер.

На зимову паузу Минай пішов на 13-му місці у турнірній таблиці чемпіонату України, маючи 14 очок після 14 турів.