Вацко неочікувано зізнався, що використав би друге бажання від золотої рибки на Коломойського

Переглядів 646
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вацко неочікувано зізнався, що використав би друге бажання від золотої рибки на Коломойського
Ігор Коломойський. Фото: Google
Футбольний коментатор та журналіст Віктор Вацко сказав, що, якби зловив золоту рибку, то використав би бажання, щоб призначити Ігоря Коломойського президентом УПЛ.

Журналіст, коментатор та завзятий рибак Вацко заявив, що йому цікаво було б побачити на місці президента УПЛ Коломойського та подивитись на директиви Печерського районного суду Києва.

Вацко навіть готовий використати на Коломойського бажання від золотої рибки, якби зумів її зловити.

«Якби я на найближчій рибалці упіймав золоту рибку, то знаєте, яким було б моє друге бажання після перемоги України у війні? Я побажав би, щоб президентом української Прем’єр-ліги став Ігор Валерійович Коломойський.

І тоді, я чесно скажу, мені було б дуже цікаво дивитися на директиви Печерського районного суду міста Києва відносно рішень УПЛ», — сказав Вацко в єфірі авторського ютуб-каналу.  

Нагадаємо, що Печерський районний суд міста Києва спочатку заборонив УАФ скаржитися, кидаючи страйки на матчі команд, які не бажають мати справу із Setanta Sports. А згодом  виступив з забороною УАФ проводити вибори президента на найближчому форумі, де очевидним кандидатом на перемогу мав бути Павелко.

X