Вацко підказав Павелку бізнес-ідею: «Як тобі таке, Ілон Маск?»

Переглядів 337
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вацко підказав Павелку бізнес-ідею: «Як тобі таке, Ілон Маск?»
Андрій Павелко. Фото: Google
Журналіст і футбольний коментатор Віктор Вацко жартома підказав Андрію Павелку за якою схемою можна ще виводити гроші з Української асоціації футболу.

Голова Української асоціації футболу Андрій Павелко перебуває під слідством через звинувачення в махінаціях під час будівництва заводу з виробництва штучної трави для футбольних полів.

Спочатку обладнання заводу розташовувалося в Київській області, а потім із незрозумілих причин його перенесли до Краматорська, недалеко від лінії розмежування на Донбасі.

Віктор Вацко в жартівливій формі запропонував Андрію Павелку побудувати ще один завод на Донбасі, цього разу в Бахмуті.

«Можу безкоштовно темку підкинути. Побудувати завод із виробництва фарби для розмітки на штучних полях, зроблених УАФ. Отримати гроші від УЄФА і побудувати цей завод у Бахмуті!

Завод із виробництва штучної трави повезли ж у прифронтовий Краматорськ створювати робочі місця, тоді чому в Бахмуті не можна побудувати. Кажуть, там зараз земля недорого коштує. Виконком [УАФ] із радістю проголосує».

Журналіст запевняє, що у цього заводу буде попит серед клієнтів, оскільки після виробництва штучної трави потрібна буде для неї і розмітка.

«Там виготовлятимуть фарбу і всім продаватимуть. Усім же потрібно розмітку на штучній траві малювати. І косити бабло на благо українського футболу. Як тобі таке, Ілон Маск?», - іронічно сказав Вацко в ефірі авторської програми на ютубі.

Зазначимо, за інформацією від журналіста Костянтина Андріюка, приміщення, де знаходився завод УАФ з виробництва штучної трави постраждало під час одного з обстрілів міста російськими окупантами. Доля заводу залишається невідомою.

X