Вацко розкритикував Мбаппе, який забив чотири голи у фіналі чемпіонату світу: журналіст навів свої аргументи

Переглядів 1566
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Вацко розкритикував Мбаппе, який забив чотири голи у фіналі чемпіонату світу: журналіст навів свої аргументи
Кіліан Мбаппе святкує гол. Фото: Google
Український коментатор Віктор Вацко висловився про лідера збірної Франції Кіліана Мбаппе, який феєрив у фіналі чемпіонату світу-2022, чотири рази залишивши автографи у воротах аргентинців.

Відомий український журналіст Віктор Вацко дав свою оцінку форварду збірної Франції Кіліану Мбаппе, який феєрив у фіналі мундіалю.

«Мені взагалі не сподобалося, як Мбаппе зіграв у фіналі. Три забив? Перший момент — пенальті. Поставив м’яч на точку, пробив. Він заробив пенальті? Ні, не він. Другий момент, другий гол — взагалі нема питань. Але знову ж таки, відібрав м’яч у Мессі — Коман у центрі поля, Мессі загубив м’яч», – сказав Вацко в ефірі ютуб-каналу «ВЗБІРНА». 

Також Вацко сказав наступне про Мбаппе.

«Ну ще був момент, коли він трьох у штрафному майданчику обіграв. Але я не можу сказати, що Мбаппе якось шалено вів збірну Франції вперед. Він забив три м’ячі, але два з них — з пенальті», – додав Вацко.

Нагадаємо, що 18 грудня збірна Аргентини в серії пенальті перемогла національну команду Франції (3:3, 4:2 по пенальті) та втретє в історії стала чемпіоном світу. Форвард французів Кіліан Мбаппе у фінальній зустрічі забив три м’ячі (один з гри та два з пенальті), а також він одним точним ударом відзначився в післяматчевій серії одинадцятиметрових. 

X