Вацко викрив Павелка: журналіст назвав справжню причину, через яку президент УАФ не відвідав конгрес УЄФА

Переглядів 833
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вацко викрив Павелка: журналіст назвав справжню причину, через яку президент УАФ не відвідав конгрес УЄФА
Андрій Павелко та Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко прокоментував переобрання президента УАФ Андрія Павелка до виконавчого комітету УЄФА.

Віктор Вацко акцентував увагу на тому, що конгрес УЄФА і суд зі слухання апеляції Павелка проходили в один день. Президент УАФ заявив, що у нього ковід і не з'явився на жодному із заходів.

«Найголовніша подія минулого тижня - Павелка було переобрано членом виконкому УЄФА. Конгрес проходив 4-5 квітня в Лісабоні. А в Києві в ці ж дні мали відбутися слухання апеляції Павелка на судове рішення про відсторонення його від обов'язків президента УАФ до 13 травня.

Але слухання скасували, оскільки Павелко не зміг з'явитися до суду, бо захворів на ковід. До Лісабона Павелко не полетів, теж посилаючись на ковід, а не тому, що, як стверджують обізнані люди, має заборону на виїзд з України».

Зазначимо, що в суботу, 8 квітня, Павелка вже було помічено в ресторані.

Також Вацко дав зрозуміти, що Павелко не був хворий на коронавірус, а вигадав його, щоб пояснити неможливість відвідати конгрес УЄФА в Лісабоні через те, що йому заборонила залишати країну українська влада.

«Ви просто уявіть: вибори до виконкому УЄФА, а одному з кандидатів керівництво його рідної країни забороняє залишати цю країну. І не просто так забороняє, а через проблеми із законом. Не солідно. А ковід - солідно», - сказав журналіст в ефірі Вацко Live. 

Зазначимо, що Павелка тимчасово відсторонено від посади президента УАФ рішенням Печерського суду міста Києва, яке було ухвалено 17 лютого і продовжено до 13 травня.

Павелка підозрюють у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах на будівництві заводу з виробництва штучних футбольних полів. Керівництво УАФ заперечує всі звинувачення і вважає переслідування функціонера політичними.

X