«Вау, ти колись грав за Арсенал»: екс-гравець Уфи та «канонірів» згадав, як навчав Зінченка англійської

Переглядів 1971
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Вау, ти колись грав за Арсенал»: екс-гравець Уфи та «канонірів» згадав, як навчав Зінченка англійської
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Колишній одноклубник Олександра Зінченка по Уфі, який свого часу виступав за лондонський Арсенал, Еммануель Фрімпонг згадав, як навчав українця англійською перед його переходом до Манчестер Сіті.

Олександр Зінченко має схильність до вивчення іноземних мов та швидко схоплює інформацію. Такими спогадами про футболіста збірної України та лондонського Арсеналу поділився Фрімпонг.

«Він дізнався, що я приїхав з Англії і запитав, чи можу я навчити його англійську мову. Я подумав, що він просто так хоче його вивчити, не знаючи, що незабаром він переїжджає до Англії.

Він дуже розумний, дуже швидко підхоплює якісь речі, за десять уроків він уже добре говорив».

Також Фрімпонг розповів, що Зінченко був уболівальником Арсеналу та фанатом екс-наставника «канонірів» Арсена Венгера.

«Завжди знав, що Зінченко буде топ-гравцем, єдине, йому потрібно набрати вагу, тому що він досі виглядає трохи худим. Я дуже радий, що він грає за Арсенал.

Тому що він любив Арсенал і був великим фанатом Арсена Венгера, казав мені: «Вау, ти колись грав за Арсенал, у тебе є номер телефону ван Персі чи Фабрегаса?» - наводить слова Фрімпонга Goal.com.

Фрімпонг виступав у лондонському Арсеналі з 2010 по 2014 рік, але за цей період часто вирушав в оренду до інших англійських команд.

В Уфі Фрімпонг провів два роки, з 2014 до 2016. Також на рахунку футболіста один матч за збірну Гани.

26-річний Зінченко залишив Уфу влітку 2016 року і за 2.25 млн. євро перейшов до Манчестер Сіті. З липня минулого року Олександр є гравцем Арсеналу. Який заплатив за його трансфер 35 млн. євро.

X