«Важливо зрозуміти, що взагалі відбувається»: журналіст задається питанням, хто стоїть за висуванням Шевченка

Переглядів 1339
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Важливо зрозуміти, що взагалі відбувається»: журналіст задається питанням, хто стоїть за висуванням Шевченка
Андрій Шевченко. Фото: ФК Дженоа
Журналіст Сергій Болотніков прокоментував можливе висування у президенти Української асоціації футболу колишнього головного тренера національної команди Андрія Шевченка.

Раніше була інформація, що Андрія Шевченка висунули у кандидати на посаду президента УАФ і начебто це зробила Запорізька обласна асоціація футболу.

Болотніков вважає, що спочатку потрібно дізнатися – хто стоїть за висуванням Шевченка.

«Тут важливо зрозуміти, що взагалі відбувається: це Коломойський знищує Павелка чи це Офіс Президента визначився, що потрібний новий президент УАФ, і ним буде Шевченко».

На думку журналіста, може бути два варіанти, і якщо за Шевченком стоїть Офіс Президента – це буде найкращим варіантом для українського футболу.

«Якщо Шевченка проштовхують олігархи (Коломойський, Суркіс), то це буде шило на мило, і нічого особливо не змінить. Якщо його проштовхує Офіс Президента, тобто надія, що Шевченко буде більш-менш самостійною фігурою, приведе свою команду і робитиме те, що він хоче», – сказав Сергій Болотніков в ефірі програми КДК.

Нагадаємо, що днями президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.