«Веду переговори з людьми із Шахтаря»: агент легіонера «гірників» звернувся до донецького клубу

Переглядів 917
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Веду переговори з людьми із Шахтаря»: агент легіонера «гірників» звернувся до донецького клубу
Педріньо. Фото ФК Шахтар
Агент бразильського вінгера Шахтаря Педріньо Вілл Дантас поділився думкою про майбутнє свого клієнта, яке він не пов'язує з «гірниками».

Вілл Дантас заявляє, що його клієнт не хоче повертатися до Шахтаря до кінця цього року і він зараз веде переговори з керівництвом «гірників», щоб продовжити перебування Педріньо в Бразилії.

«Найкращий варіант для нього – залишитися в Атлетику Мінейру. Я веду переговори з людьми із Шахтаря, у мене була розмова з президентом клубу. Попередив його, що Педріньо не хоче залишати Бразилію цього року.

Інтерес інших команд? Я дав слово. Для кар'єри Педріньо краще, щоб він був в Атлетиці», – цитує Дантаса Esporte IG.

Існує також ймовірність, що Пердіньо може стати гравцем Атлетіко Мінейро на постійній основі за 20 млн. євро, але такий цінник бразильський клуб може і не потягнути.

Педріньйо став гравцем Шахтаря влітку 2021 року за 18 млн євро з Бенфіки. Але з початком повномасштабної війни в Україні бразилець перебрався до Атлетико Мінейро на правах оренди до кінця сезону.

Педріньо цього сезону взяв участь у 12 матчах і відзначився одним асистом. Його контракт із Шахтарем розрахований до літа 2025 року. Transfermarkt оцінює його у 12 млн євро. За «гірників» він зіграв у 19 матчах, забив чотири голи та зробив три асисти.

X