Верес активно підсилюється: рівненський колектив поповнили відразу три нових футболісти

Переглядів 1299
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Верес активно підсилюється: рівненський колектив поповнили відразу три нових футболісти
Максим Марусич, Олександр Кучеренко, Андрій Кухарук. Фото: НК Верес
Верес офіційно оголосив про підписання контрактів з хавбеками Олександром Кучеренком та Андрієм Кухаруком, а також форвардом Максимом Марусичем.

Ні дня без трансферних новин чи чуток з Рівного. В перший день другого місяця літа стало відомо, що до команди Сергія Лавриненка приєдналося тріо у складі Олександра Кучеренка, Андрія Кухарука та Максима Марусича.

Усі гравці перейшли до народного клубу на правах вільних агентів та украли контракти строком на один рік. Минулого сезону всі троє виконавців виступали за Інгулець з Петрового, тож їх потенціал екснаставнику клубу Олександра Поворознюка добре відомий.

  • Максим Марусич. Вихованець ДЮСШ Ворскла. Грав за Ворсклу (Полтава), Карпати (Львів), Гірник-Спорт (Горішні Плавні), Десна (Чернігів), Лієтава, Рітеряй (обидва - Литва), РФШ, Єлгава (обидва - Латвія), Каспій (Казахстан), Інгулець (Петрове). У минулому сезоні відіграв 26 матчів в УПЛ за Інгулець: 2 голи. 
  • Олександр Кучеренко. Вихованець клубу Словхліб (Слов’янськ). Грав за Авангард (Краматорськ), Ністру, Костулені, Веріс (усі - Молдова), Зірка (Кропивницький), Інгулець (Петрове), Волинь (Луцьк). У минулому сезоні 2022/2023 29 матчів в УПЛ за Інгулець: один гол.
  • Андрій Кухарук. Вихованець ФК Тернопіль та СДЮШОР 5 (Севастополь). Грав за Севастополь, Нива (Тернопіль), Герта (Латвія), Агробізнес (Волочиськ), Рух (Львів), Інгулець (Петрове). У минулому сезоні відіграв 26 матчів в УПЛ за Інгулець.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: