Верес – Олександрія знову влаштують гольову перестрілку? Прогноз і анонс на матч УПЛ

Переглядів 465
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Верес – Олександрія знову влаштують гольову перестрілку? Прогноз і анонс на матч УПЛ
Ексклюзивний анонс матчу 28 туру УПЛ Верес – Олександрія спеціально для вас на «УФ».

24 травня відбудеться поєдинок 28 туру УПЛ. Сайт «Український футбол» анонсує і прогнозує матч Верес ‒ Олександрія. Де дивитися, що дає цей матч, яка турнірна таблиця і чим це все закінчиться?

Верес – Олександрія

24 травня. 15:00. м. Рівне. Стадіон «Авангард»

Пряма трансляція – Setanta Sports

Дискваліфікації – відсутні

У першому колі Верес і Олександрія видали дуже результативний матч, забивши п’ять м’ячів на дві команди. Однак перемогу в тому поєдинку здобули олександрійці з рахунком 3:2. Події у цій зустрічі розгортались дуже цікаво. Верес двічі відігравався по ходу гри, але олександрійці все-таки вирвали перемогу на 90+7 хвилині. У складі рівненської команди м’ячі забивали Михайло Шестаков і Микола Гайдучик, а за жовто-чорних відзначилися Денис Мірошніченко, Андрій Цуріков і Денис Костишин. 

У минулому турі рівняни дали бій Шахтарю, але поступились вдома 1:2

«Гірники» вели в рахунку після голу Олександра Зубкова в першому таймі. На початку другої половини зустрічі донеччани мали можливість подвоїти свою перевагу і фактично закрити матч. Однак Данило Сікан не реалізував пенальті, 35-річний Богдан Когут парирував удар чемпіона світу. 

Богдан Когут. Фото: НК Верес

Верес не створював абсолютно нічого біля воріт помаранчево-чорних, але на 74 хвилині Владислав Шарай шокував Йовичевича та компанію, завдавши сильного удару з-за меж штрафного майданчику. Анатолій Трубін був безсилий і «вовки» зрівняли рахунок. Щастя червоно-чорних тривало дев’ять хвилин, поки Микола Матвієнко вдало не замкнув подачу Ярослава Ракицького. Верес намагався взяти бодай один пункт у цій грі, але цього йому зробити не вдалося.

• Підопічні Вірта продовжують ходити по лезу ножа

Зараз команда з Рівного знаходиться на 14 місці в турнірній таблиці з 27 балами. А це зона перехідних матчів. Стільки ж очок у Руху та Інгульця. але вони випереджають Верес за додатковими показниками. У цьому сезоні «вовки» здобули сім перемог, шість разів зіграли внічию і 14 матчів програли. Різниця забитих і пропущених – 32:40. Найкращий бомбардир рівнян Андрій Блізніченко, у якого п’ять голів на рахунку, не може відзначитися вже у чотирьох поєдинках поспіль.

У цьому сезоні Вересу ще потрібно буде зіграти проти невмотивованого київського Динамо та Інгульця, який є прямим конкурентом червоно-чорних у боротьбі за виживання. 

• Ротань не зіграв внічию, але чомусь олександрійці не раді

Олександрія у попередньому турі розгромно програла Динамо з рахунком 1:5. Єдиний гол у складі жовто-чорних провів Кирило Сігеєв. Таким чином, олександрійці відпустили киян на відстань 11 очок і дозволили Ворсклі скоротити відставання від них. 

Підопічні Руслана Ротаня знаходяться на п’ятому місці у турнірній таблиці з 42 балами в активі. Гандикап над полтавцями складає всього лише шість очок. Олександрії у цьому сезоні ще грати проти Зорі та Руху. А це команди, які будуть боротися за свої завдання до останнього туру, тому олександрійцям точно буде непросто. 

У цьому сезоні жовто-чорні здобули десять перемог, дванадцять разів зіграли внічию і п’ять поєдинків програли. Різниця забитих і пропущених – 40:35. Найкращий бомбардир команди Ротаня – це Максим Третьяков. У нього сім забитих м’ячів, а востаннє він забивав ще Минаю 11 березня. Третьяков не може відзначитися у дев’яти матчах поспіль.  

Історія зустрічей – 11:+3=3-5; 11:16

Майбутній герой матчу – Сергій Логінов

Центральний захисник Олександрії Логінов у минулому матчі відзначився автоголом за рахунку 1:3 на 77 хвилині. Навряд чи, якби він не забив у власні ворота, то результат гри змінився би на користь його команди. А ось у поза попередньому турі Сергій вже забив у ворота суперника, яким був Колос. Олександрійці тоді перемогли 2:0 у Ковалівці. Цей сезон Логінов розпочинав у Дніпрі-1, але взимку перейшов до Олександрію. За команду Руслана Ротаня центрбек встиг зіграти десять матчів, забити два м’ячі у ворота опонента і один у власні. Чи реабілітується Логінов за автогол у минулому матчі? Дізнаємось вже цієї середи

Фото: ФК Олександрія

Прогноз на гру Верес – Олександрія: 1Х – 1.70

У матчі першого колу Верес гідно виглядав проти Олександрії, яка тоді була з іншим тренером і мала інші результати. Зараз олександрійці змінились і при Ротаню, відверто кажучи, не вражають. Рівняни теж не є прикладом топового футболу в цьому сезоні. Єдина перевага червоно-чорних над командою Ротаня те, що вони гратимуть вдома при своїх вболівальниках. Як ми знаємо, Верес вже заплатив кілька штрафів через те, що перевищив ліміт дозволених осіб на трибунах. Олександрія отримала серйозний ляпас від Динамо, поступившись 1:5 і до Рівного вона їде, щоб реабілітуватися. Але чи дозволить це зробити Верес, якому теж треба виключно перемагати? Букмекерська контора Favbet дає чудовий коефіцієнт на те, що рівняни не програють – 1.70.

X