«Верес себе реально оцінює»: президент рівненської команди озвучив цілі на сезон

Переглядів 2921
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Верес себе реально оцінює»: президент рівненської команди озвучив цілі на сезон
Іван Надєїн. Фото: скріншот Ютуб-канал Вереса
Президент народного клубу Верес Іван Надєїн перед початком нового сезону в українській Прем'єр-лізі, відкрито розповів про завдання та цілі команди Сергія Лавриненка.

Жодних ілюзій, необґрунтованих обіцянок та наполеонівський планів. Йдеться про завдання тренерського штабу та гравців рівненського вереса на сезон 2023/2024 в УПЛ. 

Президент клубу Іван Надєїн максимально чітко розповів, які результати команди в новому сезоні будуть вважатися прийнятними.

«Місце в топ-10 – це буде результат. Верес себе реально оцінюємо. Перші два матчі з Шахтарем та Поліссям. Треба буде в двох матчах набирати три очки мінімум. Ми будемо непростим суперником для будь-якої команди..

У нас там не перші два тури, а перші чотири непрості — команди, які грають в єврокубках і перебуватимуть на піку форми. Та насправді кожен матч буде непростий, тому маємо боротися на полі, демонструвати характер і досягати результату», – сказав Надєїн в інтерв’ю клубній пресслужбі Вереса.

  • За підсумками сезону УПЛ 2022/23 Верес набрав 31 очко в 30 турах і фінішував на 13 сходинці.
  • У перехідних матчах за право залишитися в УПЛ команда Юрія Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).
  • УПЛ оголосила розклад першого туру сезону 2023/24. Дебют Лавриненка на чолі головного тренера Вереса випав на гру проти Полісся (28 липня).