Вернидуб підбив підсумки першої частини сезону УПЛ та дав завдання форвардам Кривбасу

Переглядів 792
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вернидуб підбив підсумки першої частини сезону УПЛ та дав завдання форвардам Кривбасу
Юрій Вернидуб. Фото: Кривбас
ФК Кривбас провів своє перше тренування у новому році, на якому було підбито підсумки першого кола чемпіонату України, а також поставлено завдання на майбутнє.

Криворізький Кривбас розпочав підготовку до другої частини сезону. Головний тренер Юрій Вернідуб перед тренуванням вручив голкіперу Богдану Сарнавському нагороду найкращого гравця команди у першому колі чемпіонату України сезону 2022/2023.

«Я скажу так: нагорода знайшла свого героя. Він провів непогане перше коло і завдяки йому ми багато матчів зіграли «на нуль» і у перемоги має великий внесок».

Тренер також підкреслив, що хотів би у другій половині сезону велику ефективність бачити від своїх нападаючих, щоб команда демонструвала хорошу статистику не лише біля своїх воріт, а й біля воріт суперника.

«Нашим нападникам бажаю зробити все для того, щоб вони стали після другого кола найкращими та володарями цього призу», – сказав Вернідуб у коментарі Ютуб-каналу Кривбасу.

Зазначимо, що у першому колі Сарнавський провів за команду в УПЛ 13 поєдинків, у яких пропустив 15 голів. У його активі чотири гри "на нуль".

При цьому справді в атаці Кривбас не був настільки переконливим. Команда пішла на перерву, маючи у своєму активі лише 11 забитих голів, що є четвертим найгіршим показником у лізі.

X