Вернидуб займається чисткою Кривбасу: клуб оголосив про прощання з трьома футболістами

Переглядів 1331
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Вернидуб займається чисткою Кривбасу: клуб оголосив про прощання з трьома футболістами
Футболісти Кривбасу. Фото: ФК Кривбас
Криворізький Кривбас напередодні нового сезону в українській Прем'єр-лізі вирішує питання з оптимізації складу. Команду Юрія Вернидуба покинули троє досвідчених футболістів.

У суботу, 1 липня, стало відомо, що криворізький Кривбас не став продовжувати контракти з трьома своїми гравцями.

Таким чином клуб покинули воротар Богдан Сарнавський, захисник Євген Опанасенко та півзахисник Євген Банада, інформує пресслужба клубу.

Раніше повідомлялося, що голкіпер Кривбасу перестав потрапляти в стартовий склад через те, що відмовився продовжувати контракт. Сам Сарнавський в ексклюзивному інтерв'ю для «УФ» підтвердив цю інформацію.

  • 32-річний Опанасенко грав за Кривбас з літа 2022 року: сім матчів (238 хвилин). Transfermarkt оцінює захисника в 150 тисяч євро.
  • 31-річний Банада теж доєднався до криворіжців минулого літа: 18 матчів (1199 хвилин), одна результативна передача. Transfermarkt оцінює хавбека в 300 тисяч євро.
  • 28-річний Сарнавський виступав за криворіжців з 2021 року, проте мав перерву з орендою в Хапоель Тель-Авів. Усього за Кривбас він провів 36 матчів (3240 хвилин), у яких пропустив 38 голів та 14 матчів відіграв на «нуль». Transfermarkt оцінює голкіпера в 300 тисяч євро.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах: