Вернидуба зі скандалом видалили в матчі з Колосом: відео нецензурних емоцій тренера Кривбасу і його штабу

Переглядів 546
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Вернидуба зі скандалом видалили в матчі з Колосом: відео нецензурних емоцій тренера Кривбасу і його штабу
Юрій Вернидуб, фото: ФК Кривбас
Поєдинок першого туру Української Прем'єр-ліги між Колосом та Кривбасом (1:0) більше запам'ятався поведінкою Юрія Вернидуба, ніж діями на полі.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернідуб примудрився заробити вилучення за 17 хвилин дебютного матчу після повернення до УПЛ.

На 63-й хвилині на половині поля Кривбасу відбулося порушення правил з боку Євгена Банади, який у цьому епізоді отримав жовту картку. Вернидуб не погодився з таким рішенням арбітра і вступив у суперечку і в результаті побачив перед собою гірчичник.

Через 17 хвилин наставник Кривбасу обурився бездіяльністю головного арбітра, коли м'яч влучив у обличчя Івану Зотько. Вернідуб вважав, що в цьому епізоді мало місце порушення правил і пішов з'ясовувати стосунки з четвертим арбітром.

Головний арбітр підбіг до Вернідуба і показав наставнику Кривбасу другу жовту картку. Це рішення сподобалося далеко не всім.

«За що? Що ти робиш? Ти що ох**їв взагалі? Ти що безсмертний? Тобі зараз тут усі пі**и дадуть», – звучало з лави запасних Кривбасу.

Далі Вернидуб почав залишати лаву запасних Кривбасу і поки це робив замахнувся кулаком на четвертого арбітра, при цьому продовжував обурюватися.

«Твою харю, бл**л на**ну…», – сказав Вернидуб, коли йшов у підтрибунне приміщення.

Яке понесе покарання за таку поведінку Вернідуб наразі невідомо.

X