Вибір зроблено: легіонер Динамо офіційно перейшов до європейського клубу – відомі умови угоди

Переглядів 1294
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Вибір зроблено: легіонер Динамо офіційно перейшов до європейського клубу – відомі умови угоди
Джастін Лонвейк. Колаж «Український футбол»
Джастін Лонвейк посилив півзахист бельгійського Андерлехта. 23-річний голландець приєднався до фіолетових на правах оренди з київського Динамо на один сезон.

Півзахисник Динамо Джастін Лонвейк приєднався до Андерлехту, як орендований гравець. Угода також передбачає можливість викупу в кінці сезону.

Генеральний директор Андерлехту Джеспер Фредберг впевнений, що Лонвейк зможе підсилити бельгійський колектив своїми сильними якостями.

«Джастін став цікавим доповненням до нашої команди. Він універсальний, атакувальний півзахисник, який може грати на кількох позиціях. Ми знаємо про його якості, тепер потрібно наблизити його до решти команди. Ми переконані, що він може вплинути на команду і допоможе нам досягти наших цілей цього сезону», — сказав Фредберг для пресслужби клубу.

Джастін Лонвейк радий приєднатися до подібного проекту, проти якого вже раніше грав у інших командах. Футболіст хоче допомогти команді своїми атакувальними якостями.

«Я дуже пишаюся тим, що ношу цю футболку. У дитинстві я часто грав проти Андерлехта у ПСВ і Віллем II на молодіжних турнірах, і вони завжди були серед найкращих. Мене зацікавив цей проект, і я думаю, що можу додати щось до команди своїми атакувальними якостями», — заявив  Лонвейк для пресслужби клубу.

  • Джастін Лонвейк приєднався до Динамо в вересні минулого року, перейшовши з данського Віборга за один мільйон євро. 
  • В біло-синій футболці голландець встиг відіграти 18 матчів: один гол, одна результативна передача.
  • Тransfermarkt оцінює Лонвейка в один мільйон євро.
  • Контракт Лонвейка з Динамо розрахований до 2027 року.